Svatomartinské menu
PolévkyHusí kaldoun 50,-
Ostrá rybí 50,-
Předkrmy
Paštika z husích jater 100,-
Špek 80,-
Salát z kysaného zelí 60,-
Paštika z husích jater 100,-
Špek 80,-
Salát z kysaného zelí 60,-
V rozmarýnovém sádle konfitovaná kůzlečí kýta na česneku, červené zelí, bramborové a houskové knedlíky 190,-
Kůzlečí ,,kleftiko" - v papíru pečené kostky se zeleninou, sýrem a houbami 190,-
Kůzlečí roláda, bramborová kaše, salát se špekem 190,-
Husa, červené zelí, bramborové a houskové knedlíky 290,-
Kachní prsa, bryndzové brambory s kapustou 260,-
Zvěřina na víně, pečené kaštany, karlovarské knedlíky 260,-
Řízek z králičího stehna, vídeňský bramborový salát 190,-
Sumec, šťouchané brambory se špekem, koprové podmáslí 220,-
Jelito ,,boudin" - s hruškou a roquefortem, chléb 190,-
Grilovaný sýr haloumi, vařené brambory 150,-
Kominicí - sušené švestky v pivním těstíčku 80,-
Koláče 45,-
Svatomartinská vína.
Menu je připraveno z mas od chovatelů z blízkého okolí Chlumu.